U bent hier: Home > Help

Help

Indien u een technisch probleem heeft, kan u alvorens de dienst Betalingen - Wedden te contacteren, eerst deze help - functies even doorlezen.
Misschien vindt u de antwoorden op uw vragen hier terug.

Kies een gratis PDF-lezer

Sommige van onze formulieren zijn pdf-documenten , dit wil zeggen dat u een programma nodig heeft dat pdf-documenten kan lezen.

Door te klikken op het logo hiernaast, krijgt u toegang tot een niet-limitatieve lijst van gratis software die u zal toestaan om ze te bekijken. pdfreaders.org

Ons contacteren

Wilt u ons een berichtje per e-mail sturen? Dat kan door bovenaan in het scherm of in de vertikale navigatiebalk op "Contact" te klikken. Hierna klikt u op "Algemeen e-mailadres".
Uw e-mailprogramma wordt automatisch geopend. U hoeft geen e-mailadres in te vullen. Dit wordt automatisch voor u ingevuld.

Hyperlinks naar de talen

De volledige website van de dienst Betalingen - Wedden is beschikbaar in twee talen (Frans en Nederlands).

Vanaf de homepage kan u reeds een taal selecteren.
U kan op iedere pagina naar de andere taal overschakelen. Het volstaat de gewenste taal aan te klikken in de navigatiebalk links bovenaan het scherm.

Informatie zoeken en vinden

Top van deze pagina

Centrale Dienst der Vaste Uitgaven (CDVU) - Wedden
Betalingen wedden overheidspersoneel
Kunstlaan 30 B-1040 Brussel
Fax +32(0)257 958 55 -- E-mail: infowedden.thesaurie@minfin.fed.be
Website: http://wedden.fgov.be